Codul de conduita al companiei

Codul de conduita al IMAG PRO S.R.L. se bazeaza pe standardul "Social Accountability International". Principiile descrise aici reprezinta pentru noi standarde minime. Codul de conduita IMAG PRO S.R.L. respecta si nu limiteaza sub nicio forma normele specifice societatii romanesti.

1. Drepturile omului

IMAG PRO S.R.L. se angajeaza sa respecte drepturile internationale ale omului in domeniul sau de activitate.

2. Munca silita

Nu acceptam nicio forma e munca silita in cadrul firmei noastre precum si la parteneri nostri comerciali.

3. Munca minorilor

Nu acceptam sa folosim munca minorilor in cadrul firmei noastre si nici la parteneri nostri comerciali.

4. Discriminarea si respectul fata de semeni

Suntem preocupati sa cream locuri de munca in care sa nu existe discriminarea si hartuirea datorate sexului, etniei, culorii pielii, religiei, varstei, originii nationale, dizabilitatilor fizice sau orientarii sexuale. Angajatii firmei noastre merita respect reciproc.

5. Remunerarea si programul de lucru

Recunoastem dreptul angajatilor nostrii la o remunerare corecta, respectand nivelul salarial de pe piata muncii din Romania, garantand salariul minim conform legislatiei specifice. Respectam reglemnentarile din Romania privind programul de lucru al angajatilor nostrii.

6. Raportul dintre angajati si reprezentantii conducerii

IMAG PRO S.R.L. respecta dreptul angajatilor sai la libera asociere. Independent de acest lucru facilitam permanent angajatilor nostrii posibilitatea de a-si exprima dezideratele in mod direct.

7. Compatibilitatea dintre profesie si familie

Suntem preocupati in a sprijini familiile angajatilor, contribuim la starea de multumire si motivare a acestora si prin aceasta la cresterea performantei firmei.

8. Sanatate si siguranta

IMAG PRO S.R.L. asigura un mediu de lucru sigur si sanatos, care sa indeplineasca sau sa depaseasca standardele de siguranta si sanatate la locul de munca. Prin masuri adecvate dorim sa prevenim accidentarile si bolile profesionale cauzate de conditiile de la locul de munca.

9. Dezvoltarea angajatilor

Dezvoltarea angajatilor nostri o consideram ca fiind o investitie esentiala in viitorul companiei. Pe langa dezvoltarea de specialitate, acordam atentie dezvoltarii competentelor sociale si organizatorice.

10. Responsabilitatea fata de mediul inconjurator

In locatiile de productie, implementam un sistem performant de management al mediului pe care il imbunatatim in permanenta. Cerintele minime sunt respectarea legislatiei de mediu pe plan local, precum si respectarea normelor de management de mediu ale IMAG PRO S.R.L.. In exercitarea responsabilitatii noastre fata de mediu lucram impreuna cu partenerii nostri.

11. Conflictele de interese, cadourile si incercarile de mituire

Ne angajam sa nu acceptam niciun fel de cadou. Nu sunt permise darea sau luarea de mita.

12. Furnizori

Prin politica pe care o avem fata de furnizori dorim ca acestia sa introduca in practica, acolo unde este posibil, principii similare de responsabilitate sociala.

13. Responsabilitatea

Asteptarea noastra este ca fiecare angajat sa se simta personal responsabil pentru respectarea acestui cod al firmei. Conducerea firmei poarta responsabilitatea pentru respecarea acestor principii. Ele sunt parte componenta a reglementarilor si directivelor noastre.