Noutati

Informare utilizatori

Extindere capacitate de producție existentă

SC IMAG PRO SRL, sediul social în Moieciu de Jos, punct de lucru Rașnov, str. Câmpului nr.1, RO1142585, J08/2083/1991 titular al proiectului “Extindere capacitate de producție existentă (montare patru noi centre de prelucrare cu comandă numerică)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare ‘continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare’ , pentru proiectul “Extindere capacitate de producție existentă (montare patru noi centre de prelucrare cu comandă numerică)”, propus a fi amplasat la punctul de lucru.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro .
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

Informare utilizatori

Cateva actualizari

In 2018 ne-am mutat in casa noua. Noul sediu din Rasnov are aproximativ 750 mp, dotari moderne la cele mai inalte standarde de calitate . Capacitatea de productie se dubleaza.

Sfarsitul anului 2018 e marcat de achizitia a doua noi utilaje prin accesarea Fondului European de Dezvoltare Regionala – Programul Operational Regional Centru REGIO.

Din 2019 am inceput colaborarea cu noi clienti din Elvetia si Germania, producand piese din aluminiu pentru industria semiconductorilor, echipamente de testare din industria electronica si panouri solare.
Aceste repere necesita atentie sporita la prelucrare si manipulare, nefiind permise urme sau amprentari din productie.