Scopul declarat al firmei

Calitate

IMAG PRO S.R.L. este un furnizor, relativ tanar, de componente prelucrate pentru sectoarele: aeronautic, industrial si alimentar.  Pentru a putea ramane in topul firmelor din acest domeniu firma pune accent pe o inalta calitate bazata pe tehnologie de ultima ora.

Pentru a castiga loialitatea partenerilor pe termen lung, asiguram livrarea produselor si a serviciilor in termenele stabilite si la standardele cele mai inalte. Acest lucru este fundamentul nostru pentru succesul firmei. 

Standardul nostru de calitate este orientat catre satisfacerea asteptarilor si a cerintelor clientilor nostri. Reglementarile legale si oficiale sunt respectate riguros si permanent.

Munca noastra in toate domeniile se bazeaza pe principiul perfectionarii continue cu telul "zero defecte", implementand masuri pentru a preveni defectele si a minimiza riscurile.

Esenta poiliticii IMAG PRO S.R.L. in domeniul calitatii este:

                                                   "SATISFACEREA TOTALA A CLIENTULUI"

Aplicarea acestui principiu inseamna in egala masura atat cunoasterea exacta a cerintelor cat si evaluarea realista a posibilitatilor noastre. Punerea in practica a politicii firmei cu ajutorul celei mai importante resurse - personalul - conform principiului "calitatea este in responsabilitatea fiecaruia".

Conducerea, Managementul si tot personalul se angajeaza in respectarea acestei Politici de calitate.

                                                             Ioan Girbacea - Administrator

Mediul inconjurator

Un obiectiv prioritar al firmei nastre il reprezinta protectia mediului. In ultimii ani am acordat un loc esential, acestui subiect, in dezvoltarea produselor, achizitii, productie precum si in reciclarea deseurilor. Protectia activa a mediului este astfel integrata in toate domeniile de activitate ale firmei. 

Responsabilitatea sociala

Suntem o firma proactiva si ne implicam activ in viata comunitatii. Responsabilitatea sociala, pentru noi, nu inseamna numai a acorda o atentie deosebita comunitatii sau clietilor, furnizorilor, mediului inconjurator ci si angajatilor.

Instruirea practica a elevilor

IMAG PRO S.R.L. acorda o atentie deosebita formarii viitorilor angajati implicandu-se in parteneriate cu liceele tehnologice din orasele Rasnov si Zarneti jud. Brasov. In baza acestor parteneriate, instruirea practica a elevilor se desfasoara in capacitatile noastre de productie.

Pentru elevii care manifesta interes deosebit la activitatile de instruire practica, acordam burse de merit, lunare.