Solutii eficiente in timp util

Tinta noastra –> Rezolvarea temelor lansate de parteneri

Cine suntem

Cine suntem

 

IMAG PRO S.R.L. este o organizatie proactiva din judetul Brasov – Romania, care produce componente pentru industria aeronautica, industria constructoare de masini si pentru industria alimentara. Infiintata in anul 1991, IMAG PRO S.R.L. isi desfasoara activitatea de productie in locatiile de la Moieciu de Jos si Rasnov in judetul Brasov.
Cu misiunea de a evolua continuu, pentru a oferi produse si servicii de inalta calitate, prin implementarea de tehnologii moderne, cautam mereu satisfacerea partenerilor si pozitionarea in topul pietei din domeniul nostru de activitate.
Ca firma orientata spre viitor, IMAG PRO S.R.L. pune mare accent pe calitate si profesionalism. Folosim cele mai noi tehnologii si investim continuu in dezvoltarea profesionala a personalului si protejarea mediului.

 

Cod de conduitaIstoricul firmei

Ce facem

IMAG PRO S.R.L. dispune de utilaje si tehnologii moderne pentru productia de elemente prelucrate prin aschiere: unicate, serie mica si mare.
In capacitatea de la Moieciu de Jos – Brasov se executa produse de inalta tehnicitate pentru industria aeronautica, industria constructoare de masini si industria alimentara.
Datorita tehnologiilor moderne pentru productie si a dotarilor existente, reusim sa executam piese de complexitate mare in conditii tehnice deosebite.
Competenta noastra in prelucrarea produselor, faciliteaza implementarea de solutii specifice in productie, la un raport foarte bun pret/serviciu. Asiguram mentinerea unui standard inalt de calitate a produselor noastre.

Scopul firmei
Ce facem

Calitate / Pret = Optim

Echipa noastra colaboreaza cu partenerii in conditii reciproc avantajoase

Certificari privind sistemul de management al calitatii

Parteneri

Ai o problema de rezolvat in acest domeniu?